Komplexní dodavatel montážních plošin

+420 602 516 319

+420 606 713 070

info@pronajemplosinkt.cz

Naše společnost působí v oboru již od začátku 90. let 20. století. Za tuto dobu se počet našich klientů neustále zvyšuje a naše poskytované služby zkvalitňují. Hlavním cílem společnosti je komplexní nabídka služeb v oblasti pronájmu pracovních a montážních plošin. Postaráme se o to, aby Vaše práce ve výškách byla provedena jednoduše, bezpečně, efektivně a s co nejmenšími náklady.

Společnost PRONÁJEM PLOŠIN KT, s.r.o. poskytuje služby v oblasti pronájmu pracovních plošin s více jak 15-letou tradicí. Za dobu působení na trhu jsme uzavřeli řadu významných partnerství a podařilo se nám vybudovat rozsáhlou síť obchodních partnerů, pro něž každý rok realizujeme nové zakázky.

Společnost PRONÁJEM PLOŠIN KT, s.r.o. nabízí pronájem široké škály pracovních plošin. S naší různorodou nabídkou pracovních plošin Vám vždy nabídneme plošinu na míru Vašim potřebám. Plošinu si můžete pronajmout dle potřeby na několik hodin, dnů, týdnů i měsíců, při dlouhodobém pronájmu nabízíme zvýhodněnou cenu nebo pronájem na operační leasing. Plošiny jsou připraveny k použití několik málo minut po příjezdu na místo určení. Náš řidič – obsluha Vás na místě proškolí v ovládání plošiny.

Poskytujeme služby širokému spektru odvětví, především v oblasti stavebnictví, energetiky a průmyslu. Mezi další významné zákazníky patří společnosti z oblasti údržby nemovitostí a zeleně, reklamní agentury, ale i města a obce. Naše společnost působí v regionu severní a jižní moravy. pobočky – odstavné plochy plošin máme v Ostravě, Olomouci, Brně a nově také v Praze. Pracujeme po celé České republice ale i na Slovensku.

Kontaktujte nás …věříme, že můžeme pomoci i Vám!

Cenovou nabídku Vám vypracujeme zcela zdarma a bez závazku, nejpozději následující pracovní den.